2013. január 20., vasárnap

Hogy lehet megölni egy nőt nap mint nap?

 
- amikor egy férfi hazajön 
1.-Kaja van? (jobb esetben behapzsolja és annyit sem mond kösz, vagy meg sem eszi)
2.-Rend van? helyes ezt vártam.
3.-Ruhát mostál?
4.-Felesleges az álmaiddal tölteni az időt itt vagyok én...
5.-Egy ölelés majd egy kérdés: Dugunk? Ha a válasz nem, akkor te már nem is szeretsz! Ha igen maximum 5 perc hiszen ő fáradt!
6.-Van vasalt ruhám holnapra?
7.-Holnap mit csinálsz? Mert mosni, főzni, takarítani kellene(közben a ruháit a földre dobálja...)
8.-Amikor este a nő az érzéseiről beszélne, hiszen ez így neki nem jó.....a férfi hangos horkolásba kezd, és ha véletlenül a nőnek összetörik e miatt a szíve és sírni kezd a férfi csak ennyit morog oda: NE HISZTIZZ MÁR FÁRADT VAGYOK!
9.-Másnap hajnalban elmegy dolgozni és oda dob egy sziát.

10.-A végén minden kezdődik előröl, soha nem mennek sehova, hiszen az drága. Elfogynak a romantikus gyertyafényes esték. Nincsenek már meglepetés csokik mikor hazajön. Eltűntek a mindennapi bókok amitől egy nő különlegesnek érezhetné magát. És ha véletlenül csinosan öltözik fel a bók helyett csak annyit kap, mész valahová?

Mosni, főzni, takarítani, dolgozni, cukinak lenni, szexistennőnek lenni, kedvesnek és mosolygósnak lenni mindig, és mikor ez így is van, nincs értékelve természetesnek veszik, hiszen ez a dolgod.
Így hal meg egy nő nap mint nap és ha elhagyják a férfit, természetesen a nők a hibásak, mert nem szerették a párjukat eléggé. Pedig ez csak egy jogos önvédelem, hogy ne haljanak meg teljesen belülről, mert még mindig könnyebb egyedül, mintsem rabként élni saját életükben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése